Mickoski: Sa jetë dhe prona duhet të shkatërrohen që qeveria të bëhet serioze!

  Kryetari i opozitës VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, kërkoi sot mobilizimin e institucioneve, burimeve dhe çdo potenciali njerëzor për ndihmë në shuarjen e zjarreve në vend.

  “Si qenie njerëzore, unë kërkoj nga institucionet qeveritare të bëjnë atë për të cilën paguhen – t’i shërbejnë njerëzve,” tha Mickoski, duke bërë thirrje për krijimin e një Trupi Qendror të Krizave të përbërë nga ekspertë dhe profesionistë.

  “Sa jetë dhe prona duhet të shkatërrohen që qeveria të bëhet serioze dhe në vend që interpretuesit e cirkut të thyejnë pllakat, kjo punë delikate duhet të bëhet nga profesionistë dhe një ekip profesionistësh,” tha Mickoski.

  “Kjo nuk është koha për politizim, kjo është koha për të ndihmuar njerëzit,” tha Mickoski.

  Lajmi Paraprak

  Zaev: Era nuk lejon që zjarri të shuhet në Berovë dhe se rreth vendbanimeve po bëhen unaza mbrojtëse

  Lajmi i rradhës

  “Në qoftë se ne duam ta ndalojmë virusin, dasmat duhet të ndalohen edhe në shtëpi”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë