Ministria i merr licencën “Besa Trans-it”, i ndalohet kryerja e veprimtarisë

  Qeveria njoftoi se Ministria e Transportit ia ka marrë licencën e punës “Besa Transit”. Në njoftim thuhet se autobusi nuk është evidentuar në evidentimin elektronik për dhënien e licencave.

  “Pas dorëzimit të të dhënave zyrtare nga MPB-ja lidhur me autobusin e djegur në pronësi të “Besa Trans”, Ministria e Transportit ka vërtetuar se për të njëjtin nuk është dhënë licencë për transport ndërkombëtar të udhëtarëve.

  “Në përputhje me nenin 12 të ligjit për transportin e udhëtarëve, në mungesë të të dhënave që janë vërtetuar nga Ministria e Transportit dhe me qëllim që të parandalohet çfarëdo lloj vepre tjetër nga ana e kompanisë, që do të shkaktonte pasoja negative, kompanisë “Besa Trans BTB” i merret licenca, gjegjësisht i ndalohet kryerja e punëve”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Transportit.

  Lajmi Paraprak

  Reagon “Besa Trans”: Në autobusin e djegur nuk ka pasur naftë apo mjete piroteknike

  Lajmi i rradhës

  Sot në rajonin e Tetovës janë sanksionuar shtatë autobusë për defekte në frena dhe mungesë pajisjesh

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë