MMPT: Ndërtimet pa leje në Tetovë nuk kanë të ndalur – kjo për shkak të paaftësisë së Inspektoratit

  Lista e pavarur “Më mirë për Tetovën” ka kritikuar Inspektoratin komunal për ndërtime se, nuk ndërmerr masa kundër parregullsive, përkatësisht ndërtimeve pa leje. Sipas tyre, mbindërtimet nuk kanë të ndalur në Tetovë. Lista vlerëson se kjo ndodh në mungesë të kapacitetit të Inspektoratit për të kryer detyrën e vetë në dobi të qytetarëve, përcjell Nistori.

  MMPT për hir të transparencës dhe llogaridhënies, fton Inspektoratin për raportim dhe përgjegjësi në Këshillin e Komunës, me qëllim për të mbrojtur interesat e qytetarëve. Ato thonë “stop ndërtimeve pa leje”; “stop paaftësisë në institucione”. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  RMV, 35 mijë qytetarë do të marrin vauçerë në vlerë prej 1 mijë denarëve

  Lajmi i rradhës

  Sa shumë para qarkullojnë rusët në Maqedoni – qindra miliona

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë