Muhamed Zeqiri, dyshohet të jetë funksionari që hetohet nga Prokuroria

  Hetimin të cilin e ka filluar Prokuroria Publike Themelore për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit kundër një funksionari të lartë, është kundër sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë së RMV-së, Muhamed Zeqiri.

  Ai është i dyshuari i parë në rastin e hapur kurse dy të tjerë janë shtetas kroatë.

  Dyshohet se ka kryer veprën penale Keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe të autorizimit që parashihet në Kodin Penal duke iu ndihmuar dy të dyshuarve të tjerë – shtetas kroatë.

  Lajmi Paraprak

  Bjellorusia përfshinë Maqedoninë e Veriut në listën e shteteve armike

  Lajmi i rradhës

  “Greva nuk shkon në favor të procesit arsimor dhe nxënësve”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë