Në Gjykatën Penale-Shkup filloi seanca gjyqësore për rastin “Parcelat në Vodno”

  Në Gjykatën Penale-Shkup filloi sot seanca gjyqësore për rastin “Parcelat në Vodno”, ku të akuzuar janë ish kryeministri Nikolla Gruesvki, Sasho Mijallkov, Jordan (Orce) Kamçev, e ëma e tij Ratka Kunovska-Kamçeva, Risto Novaçevski dhe Nenad Josifoviq. Rastin e udhëheq gjykatësi Ilija tërpkov, ndërkohë që prokurore e rastit është Lile Stefanova.

  Ish kryeministri Nikolla Gruesvki është i arratisur, derisa Mijallkov dhe Kamçev në gjyq janë sjell nga burgu i Shutkës, ku gjenden në paraburgim.

  Lajmi Paraprak

  Qytetarët nuk i besojnë gjyqësorit, konsiderojnë se gjykatësit janë më të korruptuarit

  Lajmi i rradhës

  MSH: Dje kanë aplikuar 11.695 vaksina, qytetarët të kyçen masivisht

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë