Nga kjo ditë fillon vaksinimin nëpër shtëpi, këto janë oraret

  Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se prej të hënës, qytetarët që për shkaqe shëndetësore nuk mund të pranojnë vaksinën në pikat e vaksinimit, do të mund të vaksinohen në kushte shtëpiake.

  Caktimi i terminit për vaksinimi do të bëhet duke u paraqitur në shtëpitë e shëndetit, kurse të njëjtën do të mund ta bëjnë edhe drejtpërdrejtë në pikat e vaksinimit.

  Në vazhdim kontaktet për të caktuar terminin e vaksinimit në shtëpi:

  Shtëpia e Shëndetit Berovë – 077 865 827 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14,

  Shtëpia e Shëndetit Manastir – 075 263 886 caktim i terminit prej orës 17 deri në ora 18,

  Shtëpia e Shëndetit Vallandovë – 078 453 381 caktim i terminit prej orës 11 deri në ora 13

  Shtëpia e Shëndetit Vevçan – 078 436 932 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Veles – 078 222 257 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Vinicë – 078 217 007 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Gostivar – 071 769 009 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Dellçevë – 076 487 611 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Demir Hisar – 075 662 469 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Kërçovë – 075 613 451 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 10

  Shtëpia e Shëndetit Kratovë – 078 321 038 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Kriva Pallankë – 076 311 120 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 11

  Shtëpia e Shëndetit Krushevë – 078 315 487 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 13

  Shtëpia e Shëndetit Kumanovë – 075 239 148 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 13

  Shtëpia e Shëndetit Makedonski Brod – 045 274 151 caktim i terminit prej orës 10 deri në ora 15

  Shtëpia e Shëndetit Negotinë – 072 270 402 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 10

  Shtëpia e Shëndetit Ohër – 071 366 564 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Pehçevë – 071 229 354 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 13

  Shtëpia e Shëndetit Prilep – 078 313 625 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 12

  Shtëpia e Shëndetit Probishtip – 071 581 719 dhe 071 366 186 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Radovish – 070 357 770 dhe 078 319 452 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14:30

  Shtëpia e Shëndetit Resnjë – 070 290 017 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Rostushë – 078 241 071 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 13

  Shtëpia e Shëndetit Shkup – 02 3134 629 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Sveti Nikollë – 075 402 365 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14:30

  Shtëpia e Shëndetit Strugë – 077 665 590 dhe 076 243 403 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 12

  Shtëpia e Shëndetit Strumicë – 034 321-380 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 13

  Shtëpia e Shëndetit Tetovë – 078 330 185 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 15

  Shtëpia e Shëndetit Shtip – 078 345 273 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 15

  Shtëpia e Shëndetit Makedonska Kamenicë – 075 228 526 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

  Shtëpia e Shëndetit Gjevgjeli – 075 276 974 caktim i terminit prej orës 10 deri në ora 12

  Shtëpia e Shëndetit Dibër – 077 978 903 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 12

  Shtëpia e Shëndetit Kavadar – 072 250 330 dhe 076 218 169 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 10

  Shtëpia e Shëndetit Koçan – 078 811 604 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14.

  Lajmi Paraprak

  Gjendja sot nëpër pikat kufitare të Maqedonisë së Veriut

  Lajmi i rradhës

  VMRO-DPMNE do të paraqesë ligj në Kuvend për legalizimin e tregtisë me kriptovaluta

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë