VMRO-DPMNE do të paraqesë ligj në Kuvend për legalizimin e tregtisë me kriptovaluta

  VMRO-DPMNE paralajmëron se do t’i paraqesë një ligj Kuvendit mbi legalizimin e tregtisë me kriptovaluta dhe ruajtjen e tyre.

  Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së do të propozojë këtë zgjidhje ligjore, e cila përveç legalizimit dhe vendosjes në një kornizë ligjore të tregtimit të kriptovalutave do të përfshijë një përjashtim ligjor nga llogaritja e TVSH-së për tregtinë e kriptovalutave, dhe investitorët do të përjashtohen nga pagesa e tatimit mbi fitimin dhe tatimi mbi të ardhurat personale të paktën deri në fund të vitit 2023.

  “Kjo zgjidhje ligjore do të sigurojë deri në gjysmë miliardë euro për buxhetin. Dhe kjo është gjysmë miliardë euro më shumë për projekte dhe masa për qytetarët.

  VMRO-DPMNE ka një plan dhe vizion se si ta shndërrojë Maqedoninë në një vend ku teknologjitë e përparuara do të jenë të zakonshme thonë nga atje.

  Lajmi Paraprak

  Nga kjo ditë fillon vaksinimin nëpër shtëpi, këto janë oraret

  Lajmi i rradhës

  Kolev: Bullgarët në Maqedoninë e Veriut nuk ekzistojnë në nivelin legjislativ

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë