Nga nesër lejohet që klientët të qëndrojnë edhe në pjesën e brendshme të restoranteve

  Qeveria në mbledhjen e djeshme solli vendim që nga 1 korriku të lejohet puna e rregullt edhe në hapësirat e brendshme të objekteve hotelerike (restorante), duke përfshirë këtu edhe organizimin e dasmave dhe ahengjeve, por të përmbushet deri në 40% të kapacitetit të objekteve dhe jo më shumë se 250 mysafirë me respektim të protokolleve për punë në këto objekte.

  Ky vendim nuk vlen për objektet e mbyllura në diskoteka dhe klube që kanë ndalesë për punë që nga fillimi i pandemisë.

  Qeveria dje në mbledhjen e djeshme miratoi edhe Protokollin për sigurimin e PCR test falas për turistë të huaj të cilët kanë vendbanim të rregulluar në vend e që u parapa si masë nga Paketa e gjashtë për rivitalizimin e ekonomisë në kushte të coronavirusit.

  Masa parasheh teste falas për turistët e huaj të cilët vizitojnë Maqedoninë e Veriut dhe të cilëve u nevojitet PCR test për hyrje në vendet nga ku po kthehen.

  Lajmi Paraprak

  Po na vret luksi

  Lajmi i rradhës

  Biber: Vetoja bullgare është e pajustifikueshme dhe është keqpërdorim i fuqisë së një anëtare të BE-së

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë