Parandalohet kontrabanda e ilaçeve veterinare në kufirin Maqedoni-Shqipëri

  Në vendkalimin kufitar “Bllatë” në kufirin midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në Dibër është penguar kontrabanda e ilaçeve veterinare.

  “Me 27 korrik të vitit 2022, në vendkalimin kufitar “Bllatë”, gjatë zbatimit të kontrollit të rregullt doganor, doganierët penguan tentim për futje të paligjshëm të ilaçeve veterinare në Republikën e Maqedonisë së Veriut”, informuan nga Drejtoria doganore.

  Shtojnë se në hyrje në territorin e Maqedonisë së Veriu, është paraqitur shtetasi i Republikës së Shqipërisë me inicialet H.H. (59) si shofer i automjetit motorik me targa të Shqipërisë.

  Malli i zbuluar i padeklaruar është ndaluar përkohësisht, ndërsa kundër personit H.H., Drejtoria doganore ka filluar procedurë përkatëse.

  Lajmi Paraprak

  Pse asnjë klub nuk po dëshiron të nënshkruajë me Cristiano Ronaldon?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë