Pëllumb Vela dorëhiqet edhe nga Aleanca për Shqiptarët

  Reagimi i Pëllumb Velës në Facebook:

  Të nderuar qytetarë të Tetovës, të dashur aktivistë të Aleancës për Shqiptarët! Ju njoftoj që sot për arsye personale-shëndetësore kam dhënë dorëheqje nga posti U.D. Drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës dhe të njejtën e kam deponuar në arkivin e Spitalit të Tetovës dhe në atë të Ministrisë së Shëndetësisë. Gjithashtu, kam deponuar dhe dorëheqen time në selinë e Aleancës për Shqiptarët dhe nga posti i kryetarit të degës së Aleancës për Shqiptarët – Tetovë.

  U jam mirënjohes dhe falenderues të gjithë kolegëve të Spitalit, miqve dhe mbeshtetesve të ASH-së për përkrahjen dhe ndihmën gjatë këtyre muajve.

  Të gjithë juve qytetarë të Tetovës dhe aktivistë të Aleancës për Shqiptarët, ju falënderoj nga zemra për përkrahjen e vazhdueshme!

  Kontributi im do të vazhdojë dhe më tej si aktivistë i thjeshtë i Aleancës për Shqiptarët.

  Lajmi Paraprak

  Gjermania pergatit strategji të re për Long-Covid

  Lajmi i rradhës

  Hill: Sanksionimi i Vulinit nuk nënkupton marrëdhënie më të këqija Serbi-ShBA

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë