Prej sot pritet të vazhdoj dhënia e letërnjoftimeve

  Nga sot pritet të vazhdojë dhënia e letërnjoftimeve të qytetarëve në përputhje me kërkesat e tyre. Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski, siç u informua nga Qeveria, informoi në seancën e djeshme të qeverisë se aktet nënligjore në lidhje me lëshimin e formularëve të rinj të kartës së identitetit do të publikohen nga mbrëmë në “Gazetën Zyrtare”, dhe se do të jetë e mundur menjëherë të filloj printimi dhe lëshimi i kartave të identitetit të qytetarëve në përputhje me kërkesat e tyre të paraqitura.

  Lajmi Paraprak

  MASH siguron tableta për nxënësit me rrezik social

  Lajmi i rradhës

  Uragani Grace godet Meksikën, shteti u kërkon njerëzve të strehohen ku të munden

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë