Reformat në arsim, protestohet në 20 qytete të vendit

  Në 20 qytete të vendit protestohet kundër ndryshimeve në arsim e organizuar nga Lëvizja qytetare “Libra dhe mësim patjetër të ketë”.

  Siç thonë organizatorët, do të përdoren të gjitha mjetet juridike për të ndërprerë miratimin e propozim ligjit për tekstet shkollore, që mes tjerash parasheh digjitalizimin e librave.

  Nga nisma thonë se digjitalizimi mund të jetë vegël shtesë në arsim por assesi i patjetërsueshëm. Mes tjerash, nga iniciativa kërkojnë që librat klasik të mbeten në përdorim, për të gjitha klasat e arsimit fillor dhe të mesëm.

  Të mos bashkohen dy ose më shumë lëndë në një si dhe të krijohen kushte të duhura për fëmijët handikap dhe me pengesa. /Alsat M/

  Lajmi Paraprak

  I varfri

  Lajmi i rradhës

  Rritet interesi i nxënësve për shkollën e mesme të arkitekturës dhe ndërtimtarisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë