Rishpallen shpalljet publike të programit për vetëpunësim, ndërsa ata që kanë aplikuar më herët do të merren parasysh

  Rishpallen shpalljet publike të programit për vetëpunësim, edhe atë Agjencia e Punësimit e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se shpalljet publike të programit për vetëpunësim, edhe atë nga 25.5.2021 (e martë) dhe do të zgjasin deri më 28.5.2021 (e premte), kështu informojnë nga Agjencia e Punësimit e Republikës së Maqedonisë, njofton Nistori.

  “Agjencia e Punësimit e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se shpalljet publike të programit për vetëpunësim, masat e subvencionimit të rrogave, masat e Praktikës, masat e Trajnimit në vendin e punës për një punëdhënës të njohur dhe programit për Punë Publike, të cilat janë pjesë e Planit Operativ të programeve dhe masave aktive të punësimit dhe shërbimeve të tregut të punës për vitin 2021, do të rishpallen më 25.5.2021 (e martë) dhe do të zgjasin deri më 28.5.2021 (e premte)”, thonë nga APRMV.

  Nga atje paralajmërojmë se ata që kanë aplikuar tashmë për këto masa dhe programe nuk duhet të aplikojnë përsëri, sepse aplikimet e tyre janë marrë parasysh. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Parregullsitë me importimin e mazutit të dyshimtë | “Të gjitha dokumentet do t’ia dorëzojmë Prokurorisë Publike”

  Lajmi i rradhës

  Rihapet kulla e Ajfellit, vizitorët mund ta “shijojnë” sërish atraksionin turistik

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë