RMV, të infektuarit me Covid-19 dhe personat në izolim mund të paraqiten deri më 11 tetor për të votuar

  Votuesit që ndodhen në karantinë për shkak të infektimit me coronavirus dhe votuesit që iu është caktuara masa e vetizolimit me vendim nga Inspektorati Shtetëror Shëndetësor do të mund ta njoftojnë Komisionin Zgjedhor deri më 11 tetor për votim.

  Personat që do të aplikojnë për voti do të votojnë të shtunën më 16 tetor, bashkërisht me personat e sëmurë, të dobët.

  Krahas njoftimit në Komisionin Zgjedhor, personi duhet të dorëzojë edhe vërtetim mjekësor për sëmundjen dhe dokumentacion tjetër.

  Lajmi Paraprak

  Zaev: Populli më dha mandat për të gjetur zgjidhje dhe jo për të arsyetuar politika të shekullit të kaluar

  Lajmi i rradhës

  Stereotipet gjinore vazhdojnë të thellojnë hendekun e pabarazisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë