Rusia propozon “superautostradën” që mund të iu dërgojë nga SHBA-ja në Europë me veturë

  Një rrugë që shtrihet në më shumë se 80% të botës – Rusia propozon një autostradë që do t’ju çojë nga Evropa në Shtetet e Bashkuara!

  Sipas një artikulli në Siberian Times, presidenti i Hekurudhave Ruse propozoi një plan për një autostradë masive Trans-Siberiane që do të lidhte kufirin lindor të vendit të tij me shtetin amerikan të Alaskës, duke kaluar një rrip të ngushtë të Detit Bering që ndan Azinë dhe Amerikën e Veriut.

  Ajo autostradë do të shkonte nga Londra (MB) në Nju Jork (SHBA).

  Lajmi Paraprak

  Rendi i ri ndërkombëtar kërkon nga Gjermania më shumë përgjegjësi për sigurinë europiane

  Lajmi i rradhës

  Alternativa: Nuk e përkrahim Bilall Kasamin në Tetovë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë