Sa miliona euro humbasin vendet e rajonit nga vonesat në kufi?

  Vlladimir Pivovarov, Koordinatori Kombëtar për menaxhm të integruar të kufijve në Programin “200”, tha se nga vonesat në kufi vendet e rajonit humbasin rreth 130 milion euro.

  Duke komentuar marrëveshjen Zaev – Rama për ndërtimin e pikave të integruara të kufijve mes dy vendeve, tha se këto pika duhet të ngrihen sa më parë, por ngritja e tyre merr kohë dhe nuk është aq e lehtë sa në letër.

  Ndërkohë Adri Nurellari, ish-këshilltar i zyrtarëve të larëtë të Kosovës tha se vendet e rajonit duhet të zhvishen nga frikërat e të kaluarës dhe nismat rajonale ti ndërmarrin më hapur mes vete.

  Lajmi Paraprak

  Hojet e bletëve me vlerat më të mira për shëndetin

  Lajmi i rradhës

  Pse gabojnë prindërit kur i kërkojnë fëmijëve të kujdesen për motrat dhe vëllezërit më të vegjël

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë