Blerim Sejdiu: Të fitojmë që në raundin e parë

  Në ditën e tretë të fushatës zgjedhore, Blerim Sejdiu kandidat për komunën e Zhelinës, para këshilltarëve, mediave, aktivistëve dhe qytetarëve të komunës së Zhelinës, falenderoi të pranishmit që janë prezent në hapjen e shtabit lokal në Komunën e Zhelinës duke u uruar sukses në këto zgjedhje lokale.njofton Nistori.

  “Në fillim na irononin thonin kanë dalë do, leni bre se janë do të rinjë dhe kur e panë seriozitetin dhe këmbëngulsin tonë dhe të juajën që nuk jeni tërheq asnjëher, asnjë hap mbrapa përfundimisht i bëri ata ta kuptojnë se kush jeni ju dhe kush është populli. I kemi shpallë luftë pronës private, prona publike është në luftë me pronën private në këto zgjedhje, ne jemi për ta ndërtuar pronën publike e jo private” deklaroi kandidati për komunën e Zhelinës Blerim Sejdiu.

  Sejdiu mes tjerash theksoi se komuna e Zhelinës është duke ecur drejtë qytetërimit dhe një komune urbane. Blerim Sejdiu shprehu një dëshirë para banorëve ku luti që atë dëshirë të i’a plotësojnë “Dëshira ime e madhe është të mos humbim kohë me dy rounde ma mundësoni roundin e parë të fitojmë se nuk kemi kohë” tha Blerim Sejdiu./Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Izairi: Do t’i vazhdojmë projektet në komunën e Zhelinës aty ku mbetëm

  Lajmi i rradhës

  Ali Ahmeti në Dollnen: Pas Marrëveshjes së Ohrit, tani kemi agjendën e gjelbër e cila garanton jetë më cilësore

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë