Shkëmbinj të hedhur në lum, shtylla elektrike që paraqesin rrezik për qytetarët, rrugë të dëmtuara në Banjën e Tetovës! (Video)

  Rruga për në Banjë të Tetovës nuk u bë “rehatshme” për qytetarët dhe turistët që kalojnë kohë e lirë. Pavarësisht reagimeve të shumëta, kjo rrugë ende nuk i ka të gjitha kushtet e përshtatshme. Muaj më parë u shemb toka në Banjë, si shkak i punimeve jo të përshtatshme, njofton Nistori.

  Edhe pse u pastrua nga Komuna e Tetovës, punimet pas shembjes së rrugës në Banjën e Tetovës nuk janë kryer si duhet Rrëshqitje të gurëve në mes të rrugës, ndërsa pjesët tjera janë hedhur në lum! Ajo çka paraqet më rrezik, ishin shtyllat e dëmtuar, gjegjësisht telat e rrymës ishin jashë dhe frika ishte nga kalimtarët se mos dikë e mbyt rryma.

  Pavarësisht reagimeve të shumta nga ana e qytetarëve, ata për Nistori kalimthi deklaruan se revolta e tyre nuk do të ndalet, sepse e konsiderojnë si pasuri natyrore dhe se se ky vend vazhdon të mbetet më i vizituari nga qytetarët dhe turistët. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Afër apo larg një gjuhe të përbashkët

  Lajmi i rradhës

  Vendi në fazën portokalli, të respektohen masat për mbrojtje të shëndetit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë