Netflix ende nuk di se çfarë të bëjë në lidhje me njerëzit që ndajnë fjalëkalimet

  Netflix ka shumë përdorues. Por do të kishte edhe më shumë nëse njerëzit do të ndanin fjalëkalimet e tyre me të tjerët.

  Për fat të keq, kjo duket të jetë një problem i vështirë për t’u zgjidhur dhe CEO i Netflix, Reed Hastings me sa duket nuk është i gatshëm të heqë të gjitha ndalesat kur bëhet fjalë për “goditjen e kësaj sjelljeje potencialisht të rrezikshme”, shkruajnë mediat e huaja.

  Pasi zbuloi numrat më të fundit të të abonuarve të Netflix , Hastings u pyet nga një investitor nëse gjiganti i transmetimit po kërkon të “shtrënguar masat” kur bëhet fjalë për të ndaluar ndarjen e fjalëkalimit.

  Në fillim të këtij viti, Netflix trefishoi atë që dukej si fillimi i një sistemi të ri verifikimi, me përdoruesit në shumë vende që raportuan duke u treguar një njoftim ku thuhej se: “Nëse nuk jetoni me pronarin e kësaj llogarie, keni nevojë për llogarinë tuaj për të vazhduar së shikuari”.

  Sidoqoftë, Hastings me sa duket nuk dëshiron të bëhet më i “ashpër” se kaq.

  Dhe lidhur me këtë, ai ka thënë: Ne do të provojmë shumë gjëra, por kurrë nuk do të bëjmë diçka që të duket sikur i ‘shtrëngojmë masat’. Duhet të ndihet sikur ka kuptim për konsumatorët, që ata e kuptojnë”.

  Ndërkohë, COF i Netflix, Greg Peters, tha që sjellja e përdoruesve ndryshon midis vendeve.

  Ai gjithashtu vuri në dukje se ndarja e fjalëkalimit nuk mund të synojë gjithmonë të jetë e keqe, por shihet si një shfaqje e dashurisë dhe besnikërisë midis disa njerëzve. 

  Lajmi Paraprak

  Si të fshini përgjithmonë llogarinë tuaj në TikTok

  Lajmi i rradhës

  Enis Rama: Gruaja dhe burri janë të barabartë në Islam (Video)

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë