Shtrenjtohet nafta në Maqedoninë e Veriut

  Çmimi i benzinës nga mesnata mbetet i njejtë, përderisa çmimi i dizelit rritet për katër denarë për litër, vendosi Komisioni rregullator për energjetikë dhe shërbime të ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, përcjell Nistori.

  VENDIMI I DATËS 24.03.2022

  Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 79,00 (denarë/litër)
  Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98 81,00 (denarë/litër)
  Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 81,00 (denarë/litër)
  Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 78,00 (denarë/litër)
  Mazut М-1 SU 53,592 (denarë/kilogram)

  Çmimet referente të derivateve të naftës në tregun botëror, në krahasim me përllogaritjen e mëparshme shënojnë rritje mesatarisht: te benzina për 2,031 %, te nafta për 4,672 %, te vaji ekstra i lehtë për 4,823 % dhe te mazuti për 1,989%. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Rigjykimet në RMV rrisin mosbesimin në drejtësi

  Lajmi i rradhës

  Mbështetja e Indisë për Rusinë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë