Sot pritet të vazhdojnë negociatat mes SAShK-ut dhe Qeverisë

  Sindikata e Pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) sot do të rifillojë negociatat me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës për të përmbushur kërkesat e tyre për paga më të larta dhe harmonizimin e marrëveshjes kolektive në arsim.

  Pas negociatave që u zhvilluan ditë më parë në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës me ndërmjetës, kryetari i SASHK-ut Jakim Nedelkov tha se bisedimet do të vazhdojnë edhe sot dhe se presin përgjigje konkrete për propozimet e tyre.

  Lajmi Paraprak

  Kovaçevski: Dimri i ardhshëm i vitit 2022 do të jetë më i vështiri

  Lajmi i rradhës

  Keqpërdorimet e Shkodran Tolajt | Ahmeti: Ligji duhet të vlej njësoj për të gjithë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë