Studentët mund të përdorin transportin publik pa biletë të vërtetuar

  Studentët që kanë biletë vjetore për shfrytëzim falas të transportit publik kanë të drejtë të qarkullojnë me autobus deri në fund të muajit shkurt dhe me biletë të zgjatur/të paverifikuar për vitin aktual, thonë nga Ndërmarrja Qarkulluese Publike “Shkup”.

  “NQP Shkup në këtë rast ka përmbushur kërkesën e Kuvendit Studentor Universitar në USHCM-së, i cili së fundi ka kërkuar vazhdimin e afatit për vazhdimin e vlefshmërisë së biletës studentore, duke pasur parasysh situatën aktuale me KOVID-19, e cila, siç thuhet, fakulteteve u shkakton vështirësi në organizimin dhe shpërndarjen e dokumentacionit të nevojshëm për zgjatjen e vlefshmërisë së biletës”, thuhet në njoftimin e NQP-Shkup.

  Bileta vjetore studentore për përdorimin falas të transportit publik nuk vlen në tarifën e natës.

  Lajmi Paraprak

  Testi PCR nuk është i pasaktë dhe nuk është diskredituar në gjykatë

  Lajmi i rradhës

  Nuk është e vërtetë se skocezët e pavaksinuar infektohen dhe vdesin më pak se të vaksinuarit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë