“Të gjitha rrugët i kemi të prishura” – tetovarët ankohen për rrugët me gropa!

  Mbushja  e  gropave në rrugët e Tetovës ka filluar të behët me pllaka begatoni. Komuna e Tetovës ka marr një aksion edhe për  nivelimin e pusetave, mirëpo pjesa më e madhe e rrugëve mbesin të dëmtuara pjesërisht.  Qytetarë edhe shoferë të makinave thonë se rrugët janë në gjendje shumë të keqe dhe se po dëmtohen veturat.

  “Çfarë të them, rrugët si i shihni në qytet nuk bëjnë aspak”

  “Gjendja e rrugëve është katastrofë edhe në këmbë të ecish pengohesh,  gropa gjera sende, ke invalid ke gra me karroca kalojnë, problem është.”

  “Të gjitha rrugët i kemi të prishura.  Unë jetoj  në qendër edhe më hy aty as një katund i keq nuk është si është rruga jonë  edhe në përgjithësi ka të shkosh gjithë gropa i kemi.”

  Nga komuna e Tetovës thonë se kanë paraparë 10 milionë denarë, ndërsa sanimi i gropave me pllaka begatoni bëhet nga kompania që vitin e kaluar kishte tenderin, por nuk i kishte përfunduar punët.

   “Se shpejti do te hapet tenderi për sanimin e gropave në shumë prej 10 milionë denarë me TVSH. Sanimi i gropave me pllaka begatoni i sanon kompania qe e ka tenderin nga viti i kaluar për punë intervente”, thonë nga Komuna e Tetovës.

  Në vitin 2021 komuna e Tetovës kishte ndarë 7 milionë e  250 mijë denarë për sanimin e gropave,  dhe pas marrjes së mandatit Bilall Kasami filloi t’i sanojë të njëjtat, por edhe ato që u sanuan  u shkartuan vetëm pas disa muajve. /TV21/

  Lajmi Paraprak

  A mendon Qeveria seriozisht për rritjen e pagave në arsim?

  Lajmi i rradhës

  Rritja e çmimeve prek edhe sektorin e gastronomisë në RMV

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë