Ulja e TVSH-së për energjinë elektrike në seancë plenare

  Kuvendi sot, në kuadër të vazhdimit të seancës së 45-të, do të votojë për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për vlerën e shtuar, me procedurë të shkurtuar, me të cilin parashikohet ulje e TVSH-së për energjinë elektrike nga 18 në 5 për qind.

  Lajmi Paraprak

  Pyjet e Amazonës tani më shumë lëshojnë dyoksid karboni sesa thithin

  Lajmi i rradhës

  Nis procesi për dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e qindra monumenteve të Kosovës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë