Vlladimir Pançevski kërkon nga Gjykata e Apelit lirimin e tij

  Ish kryetari i Gjykatës Penale, Vlladimir Pançevski, për herë të dytë kërkoi nga Gjykata e Apelit lirimin e tij për rastin lidhur me keqpërdorimin e sistemit “AKMIS”.

  Ai u ankua se ka pësuar torturë psikologjike duke pretenduar se rasti ndaj tij ishte i sajuar në të cilin nuk kishte paramendim, pasojë apo dëmtim.

  Prokuroria e lartë nuk u pajtua me këtë dhe kërkoi nga Apeli konfirmimin e dënimit me tre vjet e gjysmë burg.

  Sipas Prokurorisë, gjykata e Velesit nuk ka bërë shkelje thelbësore në procedurën e cila është bazë për shfuqizimin e aktgjykimit.

  Pançevski akuzohet se si kryetar i Gjykatës penale në Shkup ka shpërndarë lëndët gjyqësore tek gjykatës të “përshtatshëm”, në vend që ato të shpërndahen me sistemin automatik “AKMIS”. /Alsat/

  Lajmi Paraprak

  Prindër, mësoni fëmijë të përballen me situata të ndryshme

  Lajmi i rradhës

  Trajanov: Të largohet diaspora nga regjistrimi

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë