VMRO-DPMNE do të mbledhë nënshkrime për të shpallur referendum për propozimin francez

  Partia opozitare maqedonase VMRO, do të mbledhë 150 mijë nënshkrime për shpallje të referendumit që qytetarët të deklarohen rreth “asimilimit dhe bullgarizimit të popullit dhe shtetit maqedonas”.

  Nga kjo parti thonë se “dje, pas nënshkrimit të Protokollit ndërmjet Maqedonisë dhe Bullgarisë, opinioni maqedonas më në fund pati mundësinë të shohë tradhtitë e Kovaçevskit, Osmanit dhe Mariçiqit”.

  “Votimi në referendum nga qytetarët nuk do të thotë tërheqje nga bllokimi i amendamenteve kushtetuese nga VMRO dhe deputetët nga koalicioni, por përkundrazi, përkundër bllokadës së amendamenteve kushtetuese, qytetarët do të kenë mundësi të shprehin mendimin e tyre nëse janë PRO apo KUNDËR kësaj tradhtie të LSDM-sësë antishtetërore dhe tradhtarit Kovaçevski”, thuhet në njoftimin e partisë.

  Lajmi Paraprak

  Anijet motorike rrezikojnë pushuesit në liqenin e Dibrës

  Lajmi i rradhës

  Qytetarët e RMV-së mund të ballafaqohen edhe me rritjen e çmimit të faturave të shërbimeve komunale!

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë