Zgjedhjet në Qendër Zhupë, Mavrovë-Rostushë dhe Tetovë, rrjedh afati për ankesa

  Vijojnë afatet për parashtrimin e ankesave për zgjedhjet për kryetar komune të Qendër Zhupë dhe Mavrovë-Rostushë si dhe për anëtarët e Këshillit të Komunës së Tetovës.

  Nëse janë dorëzuar ankesa, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) do t’i shqyrtonte të martën ose të mërkurën, ndërsa publikimi i rezultateve përfundimtare do të varet nga ajo si do të zgjidhen dhe nëse do të ketë padi në Gjykatën Administrative.

  Lajmi Paraprak

  Qytetarët përkrahën sindikatat, kërkojnë paga më të larta

  Lajmi i rradhës

  Shqipëria po heton tre të dyshuarit për sulmin në Gramsh

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë