Historia e çuditshme e fotografisë së përbashkët të lojtarëve të Uellsit para çdo ndeshje, por çfarë fshihet pas saj?

  Përfaqësuesja e Uellsit tashmë njihet për foton e tyre të pazakontë që e bëjnë para çdo ndeshjeje.

  Uellsianët ndër vite po pozojnë të çorientuar në rreshtimin e zakontë që e bëjnë ekipet e tjera para çdo side.

  Zakonisht te ekipet e tjera janë pesë lojtarë lartë dhe gjashtë poshtë, mirëpo kjo gjë nuk vlen edhe për Uellsin.

  Ata zakonisht e bëjnë atë me tre lartë dhe tetë poshtë, e nganjëherë edhe shtatë poshtë e katër lartë.

  Mirëpo, Gareth Bale ishte pyetur në vitin 2016 se përse e bënin këtë foto, ai kishte thënë: “Unë nuk e di çfarë do të thotë ajo”.

  Por, kjo mënyrë e fotografimit para çdo takimi e ka zanafillën qysh nga viti 2002 para një përballje me Italinë.

  Uellsianët e konsiderojnë këtë si ritual nga pjesa tyre, të cilën duan ta vazhdojnë edhe në vitet e ardhshme. 

  Lajmi Paraprak

  Krimi televiziv nuk prodhon gjak, por kjo nuk do të thotë se nuk ka kufoma!

  Lajmi i rradhës

  Emetimet e gazrave serë në vend po rriten te transporti dhe mbetje, rënie ka në industrinë e energjetikës (Infografik)

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë