FOL

  Foto: Halim Luta

  Kujtim Shabani

  Fol njëherë, mor burrë!
  O sot, o kurrë!

  Fol, dhe fol me zë!
  Se ka shkuar ku s’mban më.

  Fol me nder e pa ndjesë!
  Se janë tinzarë e të pabesë.

  Fol, dhe mos ki merak.
  Ne jemi shumë, ata janë pak!

  Fol, dhe thuaji krejt.
  Se jemi dhe në të drejtë!

  Fol, fol se s’është hata!
  Je me ne, a me ata?

  Fol, ti fol pra sot!
  Se nesër do të jetë kot!

  Lajmi Paraprak

  “O sistem i korruptuar, ti arsimin po e vret!” | Maturantët sërish në protestë para Ministrisë!

  Lajmi i rradhës

  Një truk që parandalon formimin e akullit në frigorifer

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë