Avokati i Popullit: MPB shkel të drejtat personale të qytetarëve me ndërprerjen e dhënies së dokumenteve

  Avokati i Popullit i republikës së Maqedonisë së Veriut ka shprehur shqetësimin lidhur me ndërprerjen e dhënies së dokumenteve personale si letërnjoftime, pasaporta, leje për vozitje dhe të tjera, nga ana e Ministrisë për Punë të Brendshme.

  Nga ky institucion vlerësojë se ky hap do të ndikoj dukshëm në realizimin e shumë të drejtave të tjera të qytetarëve.

  Nga Avokati i Popullit njoftojnë se do të shqyrtojnë të gjitha lëshimet e shërbimeve në MPB, të cilat kanë sjell deri tek ndërprerja e dhënies së dokumenteve personale për qytetarët.

  Lajmi Paraprak

  Marrëdhëniet dypalëshe midis RMV dhe Turqisë në frymën e miqësisë së fortë tradicionale

  Lajmi i rradhës

  Teknika maskuese izraelite i bën ushtarët ‘të padukshëm’

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë