Gjermania heq Maqedoninë e Veriut nga zona me rrezik të lartë

  Ambasada e Gjermanisë në Shkup njofton se nga 27.02.2022, Maqedonia e Veriut nuk është klasifikuar më si zonë me rrezik të lartë.

  “Regjistrimi dixhital i hyrjes në Gjermani duhet të bëhet vetëm nëse në 10 ditët e fundit para hyrjes keni qëndruar në një zonë, e cila në momentin e hyrjes ka qenë e klasifikuar si zonë me rrezik të lartë ose zonë me variante virusi”, thonë nga Ambasada e Gjermanisë.

  Ata shtojnë se personat nga Maqedonia e Veriut gjatë hyrjes në Gjermani aktualisht nuk duhet në parim t’i nënshtrohen karantinës.

  Kujtojmë se me rritjen e rasteve muajin e kaluar, Gjermania vendosi Maqedoninë e Veriut dhe disa shtete të tjera në zona me rrezik të lartë.

  Lajmi Paraprak

  Ukraina do të ndihmohet nga Maqedonia me mjete dhe pajisje ushtarake

  Lajmi i rradhës

  Turqia “nuk ua kthen shpinën” Ukrainës dhe Rusisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë