Gjykimi për organizatorët e “27 Prillit”, drejt fundit

  Foto: Radio Evropa e Lirë

  Gjykimi për porositësit e ngjarjeve të përgjakshme të 27 prillit është drejt përfundimit. Sot në Gjykatën Penale janë paraqitur provat e fundit nga pala mbrojtëse. Për më 1 korrik janë caktuar fjalët përmbyllëse të Prokurorisë kurse mbrojtja fjalën përmbyllëse do ta thotë në seancat e 6 dhe 12 korrikut. Pas kësaj, Penalja mund të caktojë dhe ta shpall aktgjykimin.

  Në procesin e dytë për hyrjen në Kuvend gjykohen ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanovski, ish ministrat Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski dhe ish drejtori i DSK-së, Vlladimir Atanasovski.

  Lajmi Paraprak

  Prej nesër nuk ka më orë policore në Maqedoninë e Veriut

  Lajmi i rradhës

  Partitë në pushtet nuk kanë gatishmëri për ndryshimin e Kodit zgjedhor

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë