Kur mjekja e parë shqiptare u kthye në atdhe

  Më 19 gusht 1937, Xhanfize Frashëri-Basha u kthye në atdhe pas studimeve në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Filadelfias.

  Ajo ishte e specializuar në pediatri dhe ishte mjekja e parë që punonte për shëndetin e fëmijëve shqiptarë.

  Doktoresha Xhanfize Frashëri, e diplomuar për mjekësi në Filadelfia të Shteteve të Bashkuara, më 27 Shtator 1937 hapi klinikën e parë private për sëmundjet gjinekologjike dhe pediatrike.

  Ajo ishte mjekja e parë në vëndin tonë. 

  Lajmi Paraprak

  BBC do t’i paguajë 1.5 milionë funta Familjes Mbretërore dëmshpërblim për intervistën e Princeshës Diana

  Lajmi i rradhës

  Zaev: Pranimi i civilëve nga Afganistani është çështje e parimeve, vlerave dhe humanitetit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë