Mexhiti: BDI është kundër heqjes së 20%

  “Tani edhe nuk ka dallim nëse do të ketë zgjedhje të parakohshme apo të rregullta”, kështu vlerësoi Izet Mexhiti nga Lëvizja e re politike në një paraqitje në TV21.

  Ai tha se për momentin me rëndësi është miratimi i ndryshimeve kushtetuese dhe se si Lëvizje insistojnë në heqjen e 20% që i destinohet gjuhës shqipe.

  “Ne kemi dalë me iniciativë që të hiqet 20% por se nuk ka alternativë tjetër pos integrimit në BE. Siç i kuptojmë maqedonasit për ndjenjat e tyre kombëtare, ashtu edhe ne presim që të hiqet 20%, sepse edhe ashtu ka pasur zëra edhe nga president. Këto kërkesa nuk janë përfillur as në Komision, por edhe vetë BDI është kundër heqjes së 20% në këtë periudhë”, tha Mexhiti.

  Lajmi Paraprak

  Familja dhe debati mbi seksualitetin me fëmijët

  Lajmi i rradhës

  Të vërtetat e hidhura shqiptare në Parlamentin Europian

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë