Në një vendvotim të Kumanovës nuk ka filluar votimi

  Në rrjedh e sipër është procesi i votimit në gjithë territorin e vendit.

  Megjithatë për shkaqe teknike në  vendvotim 1100 të Kumanovës nuk ka filluar votimi fare për shkak të prishjes së pajisjeve. Ky vendvotim pritet të anulohet dhe të bëhet rivotimi një datë tjetër./ Alsat/

  Lajmi Paraprak

  Shtim i spiunazhit rus dhe kinez në Gjermani

  Lajmi i rradhës

  Jehona e votuesve deri në ora 15:00 është afër 35 përqind

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë