Nesër nis shqyrtimi i Listës Zgjedhore

  Fotografi ilustruese

  Shqyrtimi publik i Listës Zgjedhore për zgjedhjet lokale do të nis nesër dhe do të zgjas deri me 9 shtator, pas çka Komisioni Shtetërorë Zgjedhor do të shqyrtojë gjendjen e re të të dhënave që do të përdoren ditën e zgjedhjeve.

  Qytetarët në këtë afat mund të parashtrojnë kërkesë me shkrim për regjistrim, fshirje ose plotësim në Listën e Zgjedhësve, në njësitë rajonale ose zyrat e KSHZ -së, ose t’i drejtohen në mënyrë elektronike Komisionit dhe të paraqesin dëshmitë e duhura. Qytetarët mund t’i kontrollojnë të dhënat e listës së votuesve përmes web-faqes së KSHZ -së ose në këtë link. Afati i fundit për mbylljen e Listës Listës Zgjedhore është 24 shtatori, ndërsa e njëjta duhet të nënshkruhet deri më 1 tetor. Sipas afateve të rregullta, zgjedhjet lokale duhet të mbahen me 17 tetor.

  Lajmi Paraprak

  Kumbari i Revolucionit

  Lajmi i rradhës

  Carovska: Viti shkollor fillon me prani fizike duke respektuar protokollet

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë