Ngritet procedurë përgjegjësie për policin që ngacmoi disa vajza të një shkolle të mesme në Shkup

  Një zyrtarë i policisë nga Shkupi ka ngacmuar verbalisht disa nxënëse. Nga MPB thonë se ndaj personit në fjalë është ngritur procedurë për të përcaktuar përgjegjësinë.

   “Më 24 mars 2023, nga një shkollë e mesme në Shkup është marrë njoftim se një polic ka ngacmuar verbalisht disa nxënëse. Menjëherë janë marrë masat adekuate për zbardhjen e rastit dhe është njoftuar prokurori publik dhe Departamenti i Kontrollit të Brendshëm, Hetimeve Penale dhe Standardeve Profesionale, ndërsa ndaj personit do të iniciohet procedurë për përcaktimin e përgjegjësisë disiplinore dhe pezullim nga vendi i punës deri në marrjen e vendimit në procedurën disiplinore”, thonë nga MPB.

  Lajmi Paraprak

  Orari veror i fluturimeve fillon të zbatohet prej sonte në mesnatë

  Lajmi i rradhës

  A po e humbin ndërkombëtarët durimin me Maqedoninë e Veriut?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë