Nuk ka dhurata për administratën e RMV-së për festat e fundvitit

  Qeveria ka marrë vendim në lidhje me shpërblimin për administratën për festat e fundvitit. Vendimi u mor sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave.

  Edhe këtë vit arsimtarët do të mbesin pa marë një shpërblim edhe pse ligji e parashikon një gjë të tillë. Jashtë shpërblimit pritet të mbesin edhe mjekët.

  Përjashtim nga ky vendim bëjnë punonjësit e Policisë së Shtetit, punonjësit e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Komisionerit Publik dhe Kolegjit të Posaçëm të Apelimit.

  “Masa e shpërblimit nuk tejkalon nivelin e një page mujore”, thuhet në komunikatë.

  Lajmi Paraprak

  Ekstradimi i Gruevskit, çfarë thotë ministri hungarez

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë