Pesëmbëdhjetë persona nga Tetova nuk i respektuan vendimet e karantinimit

  Policia e Tetovës përcaktoi dje se 15 persona nuk iu bindën vendimeve për izolim për shkak të Covid-19. Të gjithë ata janë akuzuar për përcaktimin e përgjegjësisë penale.

  “Në kuadër të aktiviteteve të rregullta të kontrollit të personave me vendime izolimi të lëshuara nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, zbulojnë se 15 persona nga fshatrat Sllatinë, Dobroshtë, Lisec, Odri, Tercë dhe Jazhincë nuk i kanë respektuar vendimet dhe nuk u gjetën në shtëpitë e tyre.

  Parashtresat e duhura do të përgatiten kundër këtyre personave për “mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë epidemisë” në përputhje me nenin 206 të Kodit Penal”, informon Marjan Josifoski, zëdhënës i SPB Tetovë.

  SPB Tetovë deri më tani ka 142 raporte në rajonin Tetovë-Gostivar për personat që nuk kanë vepruar sipas rregullave shëndetësore gjatë një epidemisë.

  “Shumica e tyre nuk ishin në shtëpitë e tyre, por kanë shkuar jashtë vendit”, informon Josifoski.

  Lajmi Paraprak

  Xhaka konfirmon të ardhmen tek Arsenali

  Lajmi i rradhës

  Dashnorit tim që kthehet te gruaja

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë