Rrejshëm paraqiti se ka bomba në Ohër, SPB ka ngritur padi penale ndaj personit nga Resnja

  Për shkak të ekzistencës së bazave për dyshime për kryerje të veprës penale “rrezikim të sigurisë” dhe “raportim të rremë të një vepre penale”, SPB Ohër ngriti padi penale kundër Z.I. (46) nga fshati Gorno Krusjhe në Resnje.

  Në dy raste gjatë korrikut, i akuzuari dërgoi disa mesazhe me tekst përmes telefonit celular me një njoftim të rremë se pajisje shpërthyese ishin vendosur në disa vende në Ohër. Gjyqtari kompetent Z.I. i caktoi masën e paraburgimit.

  Lajmi Paraprak

  Regjistrimi i popullsisë në asnjë mënyrë nuk do të ndikojë në të drejtat bashkësive etnike në RMV

  Lajmi i rradhës

  Zaev: Për Tetovën kemi 5 kandidatë, 3 prej tyre janë shqiptarë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë