Sanksionohen tre autobusë në rrugën Gostivar-Kërçovë, autobusi ishte i stërngarkuar me udhëtarë

  Policia e rajonit të Gostivarit dhe Tetovës sot ka kryer kontrolle në transportin publik, gjegjësisht kontrolle të posaçme për masat gjatë pandemisë.

  Në magjistralen Gostivar-Kërçovë janë hasur parregullsi në tre autobusë të një agjensioni turistik nga Gostivari, respektivisht në autobusë ka pasur më tepër udhëtarë.

  Agjencia turistike dyshohet se ka shkelur nenin 206 nga Kodit Pena, konkretisht dyshohet për mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë epidemisë

  Lajmi Paraprak

  Bytyqi paralajmëron kallëzime penale ndaj kompanive që nuk i kanë kryer pagesat ndaj punëtorëve

  Lajmi i rradhës

  Pronarët e restoranteve: Masat lehtësuese kundër virusit Covid-19 sa për sy e faqe

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë