Si të krijoni Covid-certifikatë CommonPass në Maqedoninë e Veriut (VIDEO)

  Autoritetet shëndetësore në vend kanë publikuar video ku shpjegohet hap pas hapi krijimi i certifikatës CommonPass, certifikatë dixhitale për Covid-19. Certifikata në fjalë, që jepet në Maqedoninë e Veriut aktualisht përdoret nga SHBA dhe Kanadaja, ndërkaq Ministria e Shëndetësisë po punon për integrim të certifikatës dixhitale që do të jetë valide edhe për vendet e Bashkimit Evropian.

  Lajmi Paraprak

  Në bankë mund të shkohet edhe me vërtetim se keni lëshuar kërkesë për letërnjoftim të ri

  Lajmi i rradhës

  RMV, kjo kategori e nxënësve mund të përjashtohet nga mësimi me prani fizike

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë