TRAGJEDIA NË SPITALIN MODULAR NË TETOVË – Joveski: Nga java e ardhshme pritet të merret vendim i përshtatshëm

  Foto: Emir H | Spitali i djegur modular në Tetovë 09.09.2021

  Kryeprokurori Ljubomir Joveski në një intervistë ekskluzive për Alsat ka deklaruar se nëse ekspertiza për rastin “Alfa” vlerësohet si dëshmia më e fortë mbi provat e tjera për këtë rast, mendimi i Prokurorisë Publike mund të jetë në favor të kthimi të lëndës në rigjykim.

  Duke folur për tragjedinë në spitalin modular të Tetovës, Joveski tha se nga java e ardhshme pritet të përfundojë procedura parahetmiore dhe të merret vendim adekuat. Joveski foli edhe për hetimin e tragjedisë së Bullgarisë, kallëzimet penale ndaj prokurorëve publik dhe masat etike kundër prokurores Fatime Fetai.

  Lajmi Paraprak

  Punonjësit vazhdojnë të marrin paga rreth 16 mijë denarë, pavarësisht hyrjes në fuqi të Ligjit për rritje të pagës minimale

  Lajmi i rradhës

  Heshtje për ambasadorët, Teuta Arifi nuk përgjigjet nëse është në garë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë