Violeta nga Gjevgjelia u regjistrua si shqiptare, kërcënohet me thikë nga komshiu (Video)

  “Ja këtu fsheh thikën dhe thotë çfarë po fotografon, ja fotografoje këtë tani. Ndërsa kjo është fotografia kur prish murin, duart më dridhen. Erdhi policia, Jovan Gorgiev I’a lëshoi qentë nipit tim të vogël, nipi filloi të qajë”.

  Violeta ka vite që përballet me këto situata. Ka kërkuar ndihmën e policisë, por ka has në vesh të shurdhër

  Nga reparti i policisë në Gjevgjeli kanë thënë se kanë ndërmarrë iniciativa për zgjidhjen e këtij problemi, por nuk kanë dhanë deklaratë për TV tonë.

  E ne mungese të përgjigjës institucionale, u detyruam që përgjigjet t`i kërkojmë vet. Shkuam te dera e Jovan Georgievskit, por ja si përfundoi tentimi ynë për të biseduar për problemin e krijuar.

  Ti je Gjorgji?
  ”Jo nuk jam unë”
  Erdhëm të bisedonim për problemin me fqinjin tuaj
  ”Jo nuk ka problem”
  E keni kërcënuar me thikë
  Pra siç e shihni ai hapi derën por nuk dha asnjë përgjigje, le të shohë policia se çfarë ka për të thënë?

  Sipas Violetës, gjithçka filloi në regjistrimin e fundit të popullsisë, kur Violeta Taseva nga Gjevgjelia, është deklaruar shqiptare.

  – Problemet nisën më 3 nëntor, ndoshta arsyeja që u regjistrova si shqiptar në regjistrimin e popullsisë.
  – Dhe që nga ajo kohë filluan problemet.
  – Që atëherë, fqinjët nga të cilët kemi blerë një pjesë të oborrit për të cilin kemi edhe dëshmitarë dhe pas 13 vitesh vendosën të prishin murin me arsyetimin se nuk kanë rrugë, nuk kanë oborr.

  -Pervec prishjes se murit cilet jane problemet tjera qe ua shkakton fqiu?
  Njëherë na sulmoi në rruge duke përdorur fjalë vullgare.
  Për së dyti herë hyri me thikë, ku kam edhe fotografi

  Sikur mos të mjaftonin problemet e përditshme të Violetës, ajo disa javë më parë u diagnostikua me kancer. E sëmurë dhe e lodhur psiqikisht, në mungesë të reagimit adekuat të institucioneve, I mbeti vetëm të drejtohet tek mediat. Shpreson që ndarja e storjes së saj me publikun, do të ndihmojë që ta gjejë qetësinë në shtëpinë e vet. /KlanM/

  Lajmi Paraprak

  “Korniza negociuese për Maqedoninë nuk është miratuar për shkak të moszbatimit të Marrëveshjes me Bullgarinë”

  Lajmi i rradhës

  CILA GJINI ËSHTË MË E PREDISPOZUAR TË JETË VIKTIMË E KRIMIT ONLINE?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë