Komuna e Tetovës ka lidhje me tragjedinë në spitalin modular në Tetovë

  Florian Nesimi

  Pretendimet se Komuna nuk është institucionalisht e lidhur me spitalin nuk qëndrojnë, sepse në kuadër të Komunës prej muajit mars 2020 (një vjet e gjysmë) funksionon Shtabi i Krizës.

  Gjatë gjithë periudhës që nga paraqitja e pandemisë, Shtabi i Krizës gjithnjë na i publikonte të dhënat e numrave të shtretërve të lirë në spital, dhe lavdërohej se personat e infektuar trajtohen maksimalisht në Spitalin e Tetovës.

  Komunës kur i konvenon situata del e lavdërohet me të arriturat e spitalit, ndërsa në rastet e rënda thonë se nuk kanë lidhje institucionale me spitalin.

  Kjo qasje e tyre jo-serioze është skajshmërisht e papranueshme për qytetarët. Bëhuni pak më seriozë në këto çaste të vështira. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Nxënësit ende me libra të dëmtuar | Carovska premton zgjidhje të problemit, pas miratimit të ligjit

  Lajmi i rradhës

  Nxënësit shqiptarë të Bërnjarcës dhe Idrizovës akoma në shtëpi, vazhdon bojkotimi i mësimit

  Lajme tjera

  Dehumanizimi dhe çlirimi

  Paulo Freire Ndonëse problemi i humanizimit ka qenë gjithmonë, nga pikëpamja aksiologjike, problem qendror i njerëzimit, tashmë ai…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë