Ç’të bësh?

  Dritëro Agolli

  Ç’të bësh kur s’të flihet ,
  Ç’të bësh kur je vetëm, me cilin të zihesh ,
  Me cilin të rrihesh?

  Ç’të bësh kur s’të flihet,
  Ç’të bësh kur je vetëm, cigarja të pihet,
  Çakmaku s’të ndizet!

  Ç’të bësh kur s’të flihet,
  Ç’të bësh kur je vetëm, me cilin të gdhihesh
  Dhe natës t’i fshihesh?

  Lajmi Paraprak

  Prej nesër dasmat me 100 mysafirë, pa maska në mjedise të hapura dhe ndeshjet sportive me shikues

  Lajmi i rradhës

  KRRE i rrit çmimet e derivateve të naftës

  Lajme tjera

  Ditën e 8 Marsit

  Osman Demiri Me ato pak lek në xheptë kursyera gjatë kohëshëtisja nëpër dyqanenanës për 8 mars t’i bëj…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë