Institucionet pa rezultate në lidhje me skandalin për mazutin në Maqedoni

  Ministria e Ekonomisë dhe Inspektorati shtetëror i tregut nuk japin asnjë informatë lidhur me analizat dhe fajtorin për hyrjen dhe përdorimin e mazutit.
  Ministri Kreshnik Bekteshi deklaroi se pas grumbullimit të analizave nga të gjitha Institucionet, detaje për këtë çështje do të japin të martën.

  Drejtuesja e Inspektoratit të tregut Aneta Simeska Dimovska tha se kanë filluar inspektimet intensive nëpër pikat e karburantit, me qëllim që të kontrollohet cilësia e tyre.
  Sipas saj me laboratorin mobil, nafta dhe benzina do të kontrollohen në kufi gjatë importit. /Alsat/

  Lajmi Paraprak

  ‘Është i gjithi faji im!’ – Gjykatësi në Itali sheh teknikun si përgjegjës për tragjedinë e teleferikut

  Lajmi i rradhës

  Kombinimi i çorapeve dhe sandaleve është trend i ri i sezonit të verës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë