Çfarë do t’i ndodhte botës nëse njerëzimi do të flinte për 1000 vjet?

  Nëse njerëzit do pushonin së ekzistuari, 3.5 milion ton mbeturina nga Japonia dhe në Kaliforni do të mbeteshin të mbledhura. Kjo do të thotë se shumë mbeturina plastike, do të endeshin’ nëpër rrugë, pyje dhe oqeane.

  Nuk do të ishte për t’u habitur nëse do të zgjoheshim 1000 vjet më vonë dhe do të kishim ende gota plastike të McDonalds. Por, kjo gjë nuk do të kishte vetëm anë negative, pasi mungesa e njerëzve do t’i bënte një ton të mira planetit dhe të gjitha tipareve të tij, transmeton KultPlus.

  Më poshtë do të gjeni disa hiporeza surreale që do bëheshin reale nëse do të flinim për 1000 vjet.

  1. Pyjet do të rriteshin kudo në botë

  2. Një numër gjigant ndërtesash do të ishin shembur

  3. Shumica e kafshëve shtëpiake do të zhdukeshin

  4. Shumë nga monumentet e botës do të ishin histori

  5. Bimësia do të kishte marrë përsipër qytetet

  6. Shumë qytete do të ishin nën ujë

  Lajmi Paraprak

  Vdesin mijëra bletë nga helmimi i pemëve në Pollog, nuk ka kompensim të dëmit

  Lajmi i rradhës

  Shkencëtarët amerikanë zbulojnë çmimin e lumturisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë