“MMPT” publikon listën e kandidatëve që do të garojnë në zgjedhjet për Këshillin komunal të Tetovës (LISTA)

  Lista e pavarur “Më mirë për Tetovën” ka publikuar listën e 31 kandidatëve për këshilltar që do të garojnë në zgjedhjet për Këshillin komunal të Tetovës, të cilat do të mbahen më 20 gusht të këtij viti. Profili i kandidatëve të “MMPT”-së është i ndryshëm, edhe atë: arkitektë, etnologe, artistë, studiues të sferave të ndryshme, arsimtar, IT, mjekë, etj, shkruan Nistori.

  1. Elmedina Abdulahi | Bartëse liste; etnologe
  2. Hamdi Sulemani | Arkitekt
  3. Merita Maksuti | Arkitekte
  4. Ngadhnim Mehmeti | Dizajner grafik
  5. Fortesa Asani | Hulumtuese në sektorin civil
  6. Zeqir Vica | Teknik i sistemeve solare
  7. Agon Memedi | Hulumtues në shkenca kompjuterike
  8. Fjolla Ibraimi | Këngëtare
  9. Arif Arifi | Dentist
  10. Nasuf Nebiu | Arkitekt
  11. Leona Murati | Studente e biokimisë
  12. Fisnik Shabani | Arsimtar i gjuhës frenge
  13. Fatos Lumani | Kompozitor
  14. Merita Saiti | Psikologe
  15. Ilir Vela | Kirurg
  16. Shqipron Osmani | Menaxher marketingu
  17. Sara Velii | Arkitekte
  18. Vullnet Neziri | Oboist
  19. Burim Islami | Diazjner grafik
  20. Merjem Emini | Arsimtare
  21. Florent Bajrami | Trajnues për udhëheqje të projekteve
  22. Mentar Mahmudi | Hulumtues i intelegjencës artificiale
  23. Nora Sulejmani | Studente e shkencave politike
  24. Sunaj Mustafi | Student i inxhinierisë
  25. Zihshan Limani | Farmaciste
  26. Sadik Abdirahimi | Ekonomist/udhërrëfyes malor
  27. Hana Musai | Ekonomiste
  28. Ahmed Abdullahi | Programer
  29. Luljeta Abazi | Arkeologe
  30. Nezafet Idrizi | Teknologe (kimiste teknike)
  31. Mislim Hasipi | Mësues

  Lista “Më mirë për Tetovën” përsëri do të jetë pjesëmarrëse në zgjedhjet për këshillin komunal të Komunës së Tetovës. Atyre u duhet të mbledhin 350 nënshkrime që të mund të marim pjesë në zgjedhje si listë e pavaruar. Sipas burimeve të Nistorit, një pjesë e madhe e nënshkrimeve janë siguruar dhe presin që gjatë ditës së nesërme t’i sigruojnë të gjitha nënshkrimet.

  Përndryshe “Më mirë për Tetovën” përbërjen e kaluar në këshill kishte dy këshilltarë, Hamdi Sulemani dhe Elmedina Abdulain.

  Zgjedhjet për Këshillin komunal mbahen më 20 gusht 2022. Fushata zgjedhore do të fillojë më 31 korrik ora 00:00 dhe do të zgjat deri me 18 gusht ora 00:00. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Egjipitanët me kërkesë deri te Pendarovski dhe BE që të përfshihen në Kushtetutë

  Lajmi i rradhës

  Poetika amerikane e anktheve

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë