Nga e hëna kontrolle shtesë për masat e reja kundër Covid-19

  Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe drejtoresha e Inspektoratit Shtetëror të Tregut, Aneta Simeska Dimoska, në takimin e sotëm diskutuan për zbatimin e vendimit për rekomandimet, masat e përkohshme, dhe protokollet për mbrojtjen kundër Covid-19.

  Siç informoi ministri përmes profilit të tij në Facebook, nga e hëna do të vijojnë kontrolle të intensifikuara.

  “Pra vaksinoheni për të mbrojtur shëndetin tuaj”, shkroi Bekteshi.

  Sipas vendimit të fundit të Qeverisë për masat paramdaliese nga Covid-19, nga 16 gushti ndalohet puna e objekteve gastronomike në ambiente të mbyllura, ndërkaq në ambientet e hapura me kapacitet mbi 30 persona do të mund të pranohen vetëm personat e vaksinuar me së paki një dozë të vaksinës.

  Lajmi Paraprak

  Në RMV edhe dy ditë afat për paraqitjen e regjistruesve

  Lajmi i rradhës

  MASH: Në rrjedhë është thirrja për subvencione për studentët

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë